Online terapi

Nu tilbydes du også psykoterapi og livsvejledning online


Online psykoterapi og livsvejledning er et godt alternativ for dig, som af forskellige årsager kan være forhindret i at møde op personligt. Måske ønsker du samtaler med netop mig, men bor for langt væk. Det kan endda være du arbejder i udlandet og foretrækker samtaler på dit modersmål. Måske har du begrænset mobilitet, eller et helbred der driller.

Det er min erfaring at det lader sig gøre at skabe et ”fælles rum”, selvom det ikke er fysisk, og at nærvær, fortrolighed og dybde kan blive stor, på trods af, at vi sidder foran hver vores skærm.

Online psykoterapi og Livsvejledning forgår efter samme principper som ved konsultationer i klinikken.

Psykoterapi kan hjælpe dig til at få større indsigt og forståelse for dine tanker, følelser og handlemønstre, og kan være en mulighed for dig, hvis du eksempelvis ønsker at arbejde med at finde nye veje gennem livskriser.

Livskriser kan være udgangspunktet for udvikling og være en mulighed for at lære dig selv bedre at kende, bryde mønstre og finde nye veje i dit liv. Jeg foretrække at møde mine klienter fysisk. Nogle typer livskriser kan, hvis det fysiske møde ikke er muligt, alternativt bearbejdes i online sessions. Det kunne eksempelvis være angst, stress, depression, lavt selvværd, samlivsproblematikker eller andre følelser der er svære at rumme.


Sådan mødes vi i online terapi

Sessionerne foregår via Zoom, et online kommunikationsværktøj, der minder om Skype, Facetime og Messenger. Jeg har valgt Zoom, fordi det er det mest diskrete, da vi ikke skal linke til hinanden. Samtidig er det et af de mest sikre systemer (“End to end krypteret”).

Du modtager inden sessionen et link, som du skal bruge for at tilgå vores virtuelle møde over Zoom. Hvis du ikke allerede har Zoom, så kan du opsætning og afprøve det sådan:

PC og Mac – Download ”Zoom Client for Meetings” hvis du bruger en browser på fx pc: https://zoom.us/download

Smartphones og tablets – Download ”Zoom Cloud Meetings” via App Store eller Google PlayGratis første gang

Jeg tilbyder første online terapi-session gratis. På den måde kan du starte på at få den hjælp du har brug for, mens du erfarer om online terapi er noget for dig.


Måske du er havnet her via onlinepsykoterapi.com. Jeg har oprettet .com sitet for at du, der er bosat udenfor Danmark, lettere skal kunne finde den relevante støtte. Jeg håber at du vil blive her lidt og læse hvad du kan forvente af den rejse vi skal på sammen.